Wood Intelligence

ARDIS® en Wood Intelligence kondigen
samenwerking aan voor Nederlandse markt

PERSBERICHT

ARDIS®, een vooraanstaande leverancier van softwareoplossingen voor productieautomatisering in de plaatverwerkende houtindustrie, en Wood Intelligence, specialist op het gebied van implementatie, training en consultancy in deze branche, hebben vandaag hun samenwerking aangekondigd voor de Nederlandse markt.

GROEIENDE VRAAG VAN automatisering van de productie

Deze samenwerking komt voort uit de groeiende vraag naar geïntegreerde productieoplossingen en gespecialiseerde kennis binnen de plaatverwerkende industrie. ARDIS® biedt een breed scala aan softwareoplossingen die bedrijven in staat stellen om hun productieprocessen te optimaliseren en efficiënter te werken. Door de samenwerking met Wood Intelligence kan ARDIS® haar klanten nog beter laten adviseren en ondersteunen bij de implementatie van haar softwareoplossingen.

PRAKTIJKKENNIS & ERVARING IN HET VAKGEBIED

Wood Intelligence brengt praktijkkennis en ervaring met zich mee opgedaan in deze branche. Het team van Wood Intelligence bestaat uit experts die bekend zijn met de specifieke uitdagingen en behoeften van bedrijven in deze sector. Door de krachten te bundelen met ARDIS® kunnen zij gezamenlijk klanten voorzien van hoogwaardige oplossingen die aansluiten bij hun individuele behoeften en doelstellingen.

We zijn verheugd om onze samenwerking met Wood Intelligence aan te kondigen,” aldus Henk van Heuveln, Channel Partner Manager bij ARDIS®. “Wood Intelligence brengt een schat aan expertise met zich mee en zal een waardevolle partner zijn voor onze klanten in Nederland. Samen streven we ernaar om de houtindustrie te voorzien van innovatieve en geïntegreerde oplossingen die hen helpen om hun concurrentiepositie te versterken en succesvol te blijven in een steeds veranderende markt.

Ook Alexander van der Linden en Rowan Vleeskens van Wood Intelligence, zijn enthousiast over de samenwerking: “De visie van ARDIS® op het gebied van automatiseren sluit naadloos aan bij onze missie om onze klanten te helpen bij het verbeteren van hun productieproces. We zijn ervan overtuigd dat onze kennis en ervaring een waardevolle toevoeging zal zijn voor onze gezamenlijke klanten. Samen kijken we uit naar een succesvolle samenwerking op de Nederlandse markt.

Binnenwerk Rowan

Over ARDIS®

ARDIS® is een toonaangevende aanbieder van softwareoplossingen op het gebied van productieautomatisering in de plaat verwerkende houtindustrie. Met een breed scala aan softwareproducten helpt ARDIS® bedrijven om hun productieprocessen te optimaliseren en efficiënter te werken.

Voor meer informatie, bezoek www.ardis.eu

Over Wood Intelligence

Wood Intelligence is dé onafhankelijke expert op het gebied van imos in Nederland en België. Ons team bestaat uit twee ervaren imos experts die advies, support, training en consultancy bieden aan interieurbouwbedrijven die imos iX gebruiken. Daarnaast bieden we ook nieuwe mogelijkheden met onze F5 ordermanager, waarmee u uw productieproces kunt optimaliseren, track&trace kunt implementeren, online verkoop kunt realiseren en zelfs een volwaardig MES (Manufacturing Execution System) kunt integreren.

Uniek is onze – door onszelf ontwikkelde –  imos iX+ Nederlandstalige bibliotheek. Dit maakt van elke software-implementatie de kans op succes groter.  Bovendien werkt u met iX+ makkelijker samen met beslag en materiaal leveranciers. 

Ontdek hoe Wood Intelligence ook uw interieurbouwbedrijf kan ondersteunen met geavanceerde softwareoplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend adviesgesprek via www.woodintelligence.com

 

Deel dit bericht:

Facebook
LinkedIn

Andere nieuwsberichten

Binnenwerk 2024

Toekomstgericht productieplatform is machinemerk onafhankelijk. Elke uitdaging in een productieomgeving

Lees meer