Wood Intelligence

Ontdek ARPA Fenix voor imos iX

WOOD INTELLIGENCE PLUS

ARPA Fenix, bekend om zijn innovatieve high-pressure laminate (HPL) materialen, is nu beschikbaar binnen ons exclusieve iX+ abonnement, speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse en Belgische interieurbouw. Deze toevoeging voor uw imos tekenaars verrijkt het imos iX platform met de geavanceerde mogelijkheden van Arpa Fenix HPL’s, waardoor ontwerpers en tekenaars hun projecten niet alleen makkelijker in de juiste kleur kunnen ontwerpen maar ook direct bestellen.

3D ontwerp met FENIX

imos iX staat bekend om zijn kracht in 3D-ontwerp tot productie, waarbij het naadloze integratie biedt van ontwerp naar CNC-gestuurde productieprocessen. De introductie van ARPA Fenix materialen in onze iX+ database betekent een verrijking van de creatieve mogelijkheden voor ontwerp en een optimalisatie in het gebruik van materialen.

Fenix HPL voor imos iX

FENIX ALS HPL

De HPL’s van ARPA Fenix, met hun bijzondere eigenschappen zoals:

  • lage lichtreflectie
  • soft touch
  • verminderde gevoeligheid voor vingerafdrukken,
  • De mogelijkheid om kleine krassen thermisch te herstellen

WOOD INTELLIGENCE+ By Woodintelligence

Bij Wood Intelligence begrijpen we de voortdurende behoefte aan innovatie en efficiëntie in de interieurbouw. Ons iX+ abonnement, nu uitgebreid met ARPA Fenix, biedt toegang tot alle imos iX importmodules en updates, e-learning, en een speciaal voor de Nederlandse en Belgische markt ontwikkelde database.

 

imos iX+ gebruikers kunnen nu direct vanuit hun ontwerpsoftware kiezen voor ARPA Fenix materialen, waarmee de deur openstaat voor innovatieve ontwerpen die voorheen niet mogelijk waren. Verwonder uw klanten met de prachtige matte afwerkingen van deze materialen.

Daarnaast profiteren abonnees van korting op online iX consultancy-tarieven, waardoor onze expertise altijd binnen handbereik is.

 

Arpa Fenix imos keuken

imos iX opleiding en ondersteuning:

Arpa Fenix is nu beschikbaar in het klantenportaal van iXPlus. Wilt u ook gebruikmaken van iXPlus? Neem dan contact met ons op. We sluiten uw bedrijf graag aan.

Over Wood Intelligence

Wood Intelligence is dé onafhankelijke expert op het gebied van imos in Nederland en België. Ons team bestaat uit twee ervaren imos experts die advies, support, training en consultancy bieden aan interieurbouwbedrijven die imos iX gebruiken. Daarnaast bieden we ook nieuwe mogelijkheden met onze F5 ordermanager, waarmee u uw productieproces kunt optimaliseren, track&trace kunt implementeren, online verkoop kunt realiseren en zelfs een volwaardig MES (Manufacturing Execution System) kunt integreren.

Uniek is onze – door onszelf ontwikkelde –  imos iX+ Nederlandstalige bibliotheek. Dit maakt van elke software-implementatie de kans op succes groter.  Bovendien werkt u met iX+ makkelijker samen met beslag en materiaal leveranciers. 

Ontdek hoe Wood Intelligence ook uw interieurbouwbedrijf kan ondersteunen met geavanceerde softwareoplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend adviesgesprek via www.woodintelligence.com

 

Deel dit bericht:

Facebook
LinkedIn

Andere nieuwsberichten

Binnenwerk 2024

Toekomstgericht productieplatform is machinemerk onafhankelijk. Elke uitdaging in een productieomgeving

Lees meer