Wood Intelligence

Consultancy & Advies voor interieurbouw

Wij begrijpen de interieurbouw. Wij zijn meubelkenners met 15+ jaar ervaring. Wood Intelligence consultants zijn waardevol voor elk interieurbouw bedrijf. Hoe kunnen wij u helpen verbeteren? Wij geven graag antwoord.

Onze consultants verstaan uw vak.

Bij Wood Intelligence begrijpen we de uitdagingen waarmee interieurbouwbedrijven worden geconfronteerd. Snelle levertijden en eigenlijk geen tijd voor die volgende stap. Daar helpen wij u graag mee!

Daarom bieden we advies & consultancy om uw bedrijf op weg te helpen. Met onze diepgaande expertise in zowel het 3D CAD CAM-systeem imos iX als ook de F5 Ordermanager, zijn we goed uitgerust om interieurbouwbedrijven te ondersteunen bij elke stap van hun automatiseringsreis.

Of u nu aan het begin staat van het automatiseringsproces of al enige automatisering heeft geïmplementeerd, onze consultants staan klaar om u te helpen. We geloven in een persoonlijke aanpak en werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften te begrijpen. Met behulp van ons zelf ontwikkelde ‘Vraag? Antwoord! principe’ brengen we we snel en effectief in kaart waar uw productie-processen kunnen worden verbeterd en doen we actief voorstellen om dit op te lossen.

 

imos training op locatie

Consultancy om te helpen bij het ontwerp & productieproces

Met onze expertise in imos iX kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden voor het ontwerp- en productieproces. Van het genereren van gedetailleerde 3D-modellen en technische tekeningen tot het optimaliseren van het zagen of nesten van panelen en het automatiseren van zaag- en CNC/boorwerkzaamheden, imos iX biedt krachtige tools om interieurbouwers te helpen efficiënter te werken en de kwaliteit te verbeteren.

Daarnaast begrijpen we dat het beheer van orders en het stroomlijnen van het productieproces essentieel zijn voor het succes van een interieurbouwbedrijf. Daarom bieden we ook oplossingen met de F5 Ordermanager. Onze consultants kunnen u begeleiden bij het implementeren en optimaliseren van deze software, zodat u uw orderbeheer kunt verbeteren, communicatie met leveranciers kunt stroomlijnen en de doorlooptijden kunt verkorten.

Toch willen we zeker niet sturen op alleen deze pakketten. Onze software werkt namelijk ook samen met veel andere pakketten in de markt. Vraag ernaar, we staan echt open voor elk idee. 

 

Consultancy in de productie

Consultancy helpt kosten te besparen en processen te verbeteren

Bij Wood Intelligence gaan we geen uitdaging uit de weg als het gaat om het helpen van interieurbouwbedrijven bij het automatiseren van hun productieprocessen. We hebben de ervaring en expertise om u te begeleiden bij elke stap, of het nu gaat om het selecteren van de juiste softwaretools, het aanpassen van systemen aan uw specifieke behoeften, of het trainen van uw personeel in het gebruik van nieuwe technologieën.

Ons doel is om u te helpen uw bedrijfsprestaties te verbeteren, kosten te besparen en uw concurrentiepositie te versterken. 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Wood Intelligence u kan ondersteunen bij het implementeren van imos iX en de F5 Ordermanager, of het koppelen van andere software in uw interieurbouwbedrijf. Samen creëren we efficiëntere, geautomatiseerde processen die uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen.

Werkplaats

Consultancy werkzaamheden

Bestaande imos iX gebruikers komen verder door blijvend te investeren in het verder uitbouwen van kennis en ontwikkeling van de software. Huur ons in als adviseur voor jullie bedrijfsprocessen of laat de bestaande database uitbreiden om slimmer te kunnen werken. Of wat dacht je van bedrijfsspecifieke of vraaggestuurde trainingen on the job? Maak een afspraak

Het trainen van medewerkers zorgt ervoor dat zij de nieuwe functies begrijpen en op de juiste manier weten toe te passen. Het volgen van een imos iX cursus is  mogelijk vanaf een dag.  Meer over alle mogelijkheden voor het volgen van een training leest u hier

WoodIntelligence helpt met het installeren van je imos iX software op computer en/of server of met het uitvoeren van de laatste software-updates. In veel gevallen kan dit online maar we komen ook ter plaatse. Ook voor server migraties, hardware-advies en dergelijke bent u op het juiste adres. 

Heb je een interieurbouwbedrijf, ben je schrijnwerker of produceer je meubels van plaatmateriaal? WoodIntelligence denkt graag mee in het productieproces van uw meubelmakerij of fabriek. Wij hebben specialisten in dienst die alles weten van machines, software en het produceren van meubels en maatwerk interieurs. 

WoodIntelligence heeft veel ervaring in het aansturen van uw (CNC) houtbewerkingsmachines in de productie. Middels CAD CAM software van imos iX of… daarbuiten. Ik installeer postprocessors en richten deze in voor de gewenste productie workflow.

Voor diverse klanten maak ik de imos iX Plan of imos NET configurator. Met deze configurators teken je geen kasten meer, maar klik je deze simpelweg in elkaar door het maken van keuzes. Deze software kan bijvoorbeeld gebruikt worden in keukenshowrooms. Of geef u klant zelf de tools in handen met de online module. 

Het schrijven van XML bestanden en het aanmaken van meubelbibliotheken in imos iX CAD behoort tot de mogelijkheden. 

WoodIntelligence levert tegen een betaalbaar tarief online support. Je boekt gewoon een tijdsblok. Via de online Remote Support Software log ik via een beveiligde verbinding in op jouw computer om mee te kijken. Een project wat niet kan wachten? Of een vraag welke niet onder het support van je leverancier valt? WoodIntelligence komt te hulp! 

Bestaande imos iX gebruikers komen verder door blijvend te investeren in het verder uitbouwen van kennis en ontwikkeling van de software. Huur ons in als adviseur voor jullie bedrijfsprocessen of laat de bestaande database uitbreiden om slimmer te kunnen werken. Of wat dacht je van bedrijfsspecifieke of vraaggestuurde trainingen on the job? Maak een afspraak

Het trainen van medewerkers zorgt ervoor dat zij de nieuwe functies begrijpen en op de juiste manier weten toe te passen. Het volgen van een imos iX cursus is  mogelijk vanaf een dag. WoodIntelligence biedt indien gewenst ook trainingen aan in de avonden! 

WoodIntelligence helpt met het installeren van je imos iX software op computer en/of server of met het uitvoeren van de laatste software-updates. In veel gevallen kan dit online. Uiteraard dien je hiervoor wel een onderhoudscontract te hebben bij je softwareleverancier. 

Heb je een interieurbouwbedrijf, ben je schrijnwerker of produceer je meubels van plaatmateriaal? WoodIntelligence denkt graag mee in het productieproces op het gebied van software met ons ‘Vraag antwoord’ principe.

WoodIntelligence heeft veel ervaring in het aansturen van uw (CNC) houtbewerkingsmachines in de productie. Middels CAD CAM software van imos iX of… daarbuiten. Ik installeer postprocessors en richten deze in voor de gewenste productie workflow.

Voor diverse klanten maak ik de imos Plan of imos NET configurator. Met deze configurators teken je geen kasten meer, maar klik je deze simpelweg in elkaar door het maken van keuzes. 

Het schrijven van XML bestanden en het aanmaken van meubelbibliotheken in imos iX CAD behoort tot de mogelijkheden. 

WoodIntelligence levert tegen een betaalbaar tarief online support. Je boekt gewoon een tijdsblok in de agenda.

Via de Remote Support Software log ik via een beveiligde verbinding in op jouw computer om mee te kijken. Een project wat niet kan wachten? Of een vraag welke niet onder het support van je leverancier valt? WoodIntelligence komt te hulp! Lees meer over de mogelijkheden op deze pagina.