Wood Intelligence

Support zoals het hoort.

IEDEREEN WIL goede support van een ervaren consultant.

Heeft u hulp of ondersteuning nodig bij uw imos of F5 productie-software? Maak dan eenvoudig een afspraak via de online agenda. Het is mogelijk om per uur, per dag of dagdeel een tijdsslot te reserveren. 

Download Online support software

Download hier de Online support software voor schermovername. 

GEEN SPOED? Een E_MAIL IS ALTIJD GOED

Stuur een e-mail via onderstaand mailformulier. U mag binnen 48 uur antwoord verwachten en anders laten we het altijd even weten. Geen antwoord binnen deze tijd? Controleer of de e-mailfilters zo staan ingesteld dat woodintelligence.com als veilig is aangemerkt.

Stuur ONS EEN WhatsApp bericht

Kan uw vraag niet wachten? Stuur dan eerst even een WhatsApp bericht. Zo kunnen we snel beoordelen hoe we u zo snel mogelijk te woord kunnen staan. 

TeLEFOON

Ons telefoonnummer:

085- 200 7970

Buitenland
0031 – 85 200 7970

Online support per uur

Elke maandag, woendag en vrijdag zijn de dagen opgedeeld in tijdsblokken. We helpen u graag via de online support software voor schermovername.

Download Online support software

Download hier de Online support software voor schermovername. 

Naslagwerk F5 software

Het opstarten van de F5 software.  Bekijk de video

Bestaande imos iX of Homag iX gebruikers komen verder door blijvend te investeren in het verder uitbouwen van kennis en ontwikkeling van de software. Huur mij in als adviseur voor jullie bedrijfsprocessen of laat de bestaande database uitbreiden om slimmer te kunnen werken. Of wat dacht je van bedrijfsspecifieke of vraaggestuurde trainingen on the job?

Het trainen van medewerkers zorgt ervoor dat zij de nieuwe functies begrijpen en op de juiste manier weten toe te passen. Het volgen van een imos iX cursus is  mogelijk vanaf een dag. WoodIntelligence biedt indien gewenst ook trainingen aan in de avonden! 

WoodIntelligence helpt met het installeren van je imos iX software op computer en/of server of met het uitvoeren van de laatste software-updates. In veel gevallen kan dit online. Uiteraard dien je hiervoor wel een onderhoudscontract te hebben bij je softwareleverancier. 

Heb je een interieurbouwbedrijf, ben je schrijnwerker of produceer je meubels van plaatmateriaal? WoodIntelligence denkt graag mee in het productieproces op het gebied van software met ons ‘Vraag antwoord’ principe.

WoodIntelligence heeft veel ervaring in het aansturen van uw (CNC) houtbewerkingsmachines in de productie. Middels CAD CAM software van imos iX of… daarbuiten. Ik installeer postprocessors en richten deze in voor de gewenste productie workflow.

Voor diverse klanten maak ik de imos Plan of imos NET configurator. Met deze configurators teken je geen kasten meer, maar klik je deze simpelweg in elkaar door het maken van keuzes. 

Het schrijven van XML bestanden en het aanmaken van meubelbibliotheken in imos iX CAD behoort tot de mogelijkheden. 

WoodIntelligence levert tegen een betaalbaar tarief online support. Je boekt gewoon een tijdsblok op Maandagen. Via mijn Remote Support Software log ik via een beveiligde verbinding in op jouw computer om mee te kijken. Een project wat niet kan wachten? Of een vraag welke niet onder het support van je leverancier valt? WoodIntelligence komt te hulp! Lees meer over de mogelijkheden op deze pagina. 

Heb je tijdelijke een  imos iX tekenaar nodig? Een vacature?  Of wil je de database op de juiste wijze inrichten? WoodIntelligence biedt ook hulp op deze vlakken!  Ik heb meer dan 13 jaar ervaring met de imos software en kan mij snel aanpassen aan de wensen van de klant.