Wood Intelligence

Over Wood Intelligence

Welkom bij WoodIntelligence

Welkom bij Wood Intelligence, uw partner voor het optimaliseren in de hout- en plaatmateriaal industrie. Onze missie is om u te helpen bij het verbeteren van uw productieproces door middel van onze kennis en expertise op het gebied van automatisering met behulp van de imos iX en F5 Ordermanager software.

Leer meer over ons bedrijf, onze geschiedenis en hoe wij zaken doen. Laat ons meedenken met uw productieproces en samenwerken voor een efficiëntere productie in uw interieurbouw, hout- of plaatverwerkingsbedrijf.

Kijk gerust eens rond op onze website en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We hopen u snel te mogen verwelkomen als klant.

Ons team

Consultant Alexander

Alexander

consultant

Consultant Rowan

Rowan

consultant

Marga

Marga

administratie

Meer dan 15 jaar expertise in automatiseren van productie.

Onze consultans kennen de kneepjes van het interieurbouw vak.

Gewoon oplossen. Wij zetten graag dat stapje extra om u verder te brengen.

OVER DE EIGENAAR

Prettig kennis te maken, ik ben Alexander van der Linden, eigenaar van WoodIntelligence. In 2007 heb ik mijn studie afgerond aan het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam en ben ik als engineer gaan werken met de imos 3D CAD/CAM softwareoplossingen bij diverse bedrijven. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen van kastconcepten, het vullen van databases en het bouwen van online kastconfiguratoren. Mijn kennis en ervaring in het maken van maatwerk meubels is essentieel voor mijn werk bij WoodIntelligence en stelt ons in staat om onze klanten te helpen met het optimaliseren van hun productieprocessen.

ERVARINGEN ALS CONSULTANT

In 2014 maakte ik de overstap naar ECI-Proteus Systems, een softwarebedrijf dat bekend is van hun Proteus ERP oplossing voor interieurbouw en hun verkoop van producten zoals AlphaCAM en imos iX. Hier heb ik mijn eerdere opgedane kennis in de praktijk kunnen toepassen bij ongeveer 85 bedrijven die zij als klanten hadden.

Met deze ervaring en kennis wil ik graag mijn expertise inzetten om uw bedrijf te helpen met het optimaliseren van uw productieprocessen, zowel tijdens de implementatie als na de implementatie. Laat WoodIntelligence u helpen. Aarzel niet om contact met mij op te nemen, ik kom graag met u in contact om te bespreken hoe we uw bedrijf verder kunnen helpen.

Een klein bedrijf waar innovatie voorop staat!

OVER WOOD INTELLIGENCE

WoodIntelligence is een innovatief bedrijf dat bedrijven in de interieurbouwmarkt helpt met slimme software-oplossingen. Onze iX+ abonnementsdienst biedt e-learning, imports voor de iX database en meer. Bovendien bieden wij consultancy, support en ondersteuning voor onze producten, zoals de F5 ordermanager. Blijf op de hoogte van onze nieuwe ontwikkelingen door ons te volgen op LinkedIn.

WoodIntelligence helpt ook bestaande klanten graag verder. Bekijk bijvoorbeeld onze YouTube-training videos om te zien wat er mogelijk is met onze software. Daarnaast bieden wij Quick Scans aan voor bedrijven die onze software gebruiken, om te bekijken hoe wij hen nog efficiënter kunnen helpen. Dit noemen wij het “Vraag?Antwoordprincipe”.