Een scherp tarief voor imos / F5 consultancy.

Maak nú de stap om meer uit uw CAD CAM of productiesoftware te halen. Wij bieden trainingen, Online Support en (Online) Consultancy voor imos iX en F5 Productiesoftware. Ook geven wij advies over uw productieproces of productie software. Wood Intelligence levert consultancy en diensten tegen de scherpste tarieven in onze markt.  Onze diensten kunt u ook afnemen als u de software niet bij ons heeft gekocht. 

Boek direct online een afspraak via ons handige boekingssyteem. 

Onze services

Consultancy ter plaatse

Gebruik de software optimaal door uw software regelmatig te updaten en uw medewerkers te scholen. De imos iX tekenaar haalt alles uit de software met een terugkerende afspraak. Zo is er altijd een vast moment om vragen te stellen en nieuwe ontwikkelingen door te voeren. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon een losse dag of tijdsblok selecteren. 

Wist u dat de meeste klanten van Wood Intellligence kiezen voor een maandelijkse afspraak om zo blijvend te innoveren en hiermee tijd en dus geld besparen?

Online Consultancy

Elke week bieden we op maandag en vrijdag tijdsblokken aan voor online consultancy. Wij kunnen vrijwel alles online oplossen of uitvoeren. Dit bespaart u de reiskosten en is beter voor ons milieu. Met onze remote support software nemen wij uw scherm over en kunnen u dus precies op maat ondersteunen omdat wij zien wat uw medewerker ziet. 

Wist u dat we een online agenda aanbieden zodat u direct kan zien wanneer online ondersteuning mogelijk is?

iX+

WoodIntelligence heeft meer dan 15 jaar ervaring met imos iX. Daarom ontwikkelde wij speciaal voor klanten in Nederland en België iX+. Dit levert iedere imos iX tekenaar grote voordelen. Denk aan e-learning en import modules om imos slimmer in te richten en nog meer! De module iX+ bieden we aan voor een geweldig lage prijs van 99,- 

Onze expertise voor een superscherp tarief

Wij zijn jongens uit het interieurvak. Wij ademen hout. Met meer dan 15 jaar imos ervaring kennen wij de kneepjes van het vak. Opgeleid als meubelmaker en doorgegroeid in de productie-automatisering zetten wij onze expertise in om maakbedrijven te helpen meer succesvol te zijn door inzet van software.

Wij weten hoe hard u moet werken om een gezonde marge te behalen. Daarom rekenen we het scherpste tarief in de markt voor onze diensten. Dit zodat wij  iedere interieurbouwer of schrijnwerker kunnen helpen succesvol te zijn. Door onze online agenda besparen we op administratie en dat ziet u terug in onze tarieven.

Doordat de software door ons slimmer kan worden ingericht kunt u bovendien meer doen met minder tijd. Mogen wij u helpen?

Onze expertise voor de scherpste prijs
Tarief Woodintelligence
Tarief imos partner Nederland

Download Prijslijst

Download hier de prijzen voor onze services. Geldig vanaf 1 januari 2023.