Wood Intelligence

Laat je trainen op jouw manier

Ontdek de kracht van imos iX! Leer efficiënt meubel- en interieurontwerp. Creëer gepersonaliseerde ontwerpen, optimaliseer productie voor CNC-machines. Schrijf je nu in voor een imos iX training!
E-LEARNING | KLASSIKAAL | IN-HOUSE

Ontdek ons trainingsaanbod voor iX

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van imos iX, het toonaangevende softwareprogramma voor meubel- en interieurontwerp, door deze te leren beheersen. Bij Wood Intelligence bieden we verschillende trainingsmethoden aan die perfect aansluiten bij jouw leerbehoeften. 

imos iX cursus varianten door Wood Intelligence

imos E-learning

Bent u iX+ lid? Dan kunt u direct profiteren van al onze beschikbare e-learning video’s. In de video’s leren we de belangrijkste elementen van imos iX aan met als voordeel voor u, dat de video’s natuurlijk op ieder moment te pauzeren en opnieuw te bekijken zijn. 

Vanaf €99,- per maand

imos Klassikale training

Eens per 2 maanden organiseren we een klassikale praktijkgerichte training ‘Starten met imos iX’. Ideaal voor nieuwe klanten of bestaande klanten die een nieuwe medewerker imos willen laten aanleren. Bekijk ons actuele aanbod in de agenda. 

Vanaf €359,- per dag

imos cursus bij u op locatie

U kunt onze trainingen ook afnemen bij u op locatie. In dit geval kunnen we de training aanpassen aan uw bedrijfsspecifieke wensen. Hiervoor boekt u zelf een afspraak via ons boekingssysteem. Let op: bij bezoek op locatie is een groot scherm, beamer en uw eigen hardware vereist. 

Vanaf €99,- per uur

imos cursus via e-learning

Met onze e-learningmodule via iX+ kun je op je eigen tempo en op elk gewenst moment leren. Deze interactieve online training stelt je in staat om stap voor stap de krachtige functionaliteiten van imos iX te verkennen d.m.v. het bekijken, en vervolgens nadoen, van de stappen.  Van het ontwerpen van op maat gemaakte meubels tot het beheersen van de Artikel Designer en het creëren van flexibele interieurontwerpen met behulp van variabelen, je krijgt alles onder de knie verteld door onze ervaren consultants.

imos cursus klassikaal (tot 7 personen)

Ontdek de praktijkgerichte klassikale ‘Starten met imos iX’ van Wood Intelligence en De Groot Bewerkingsmachines uit Rosmalen! De cursus ‘Starten met imos iX’ is bedoeld voor nieuwe klanten of bestaande imos iX gebruikers die een nieuwe medewerker in dienst hebben genomen. Om maximale aandacht te kunnen bieden, bestaat elke ‘klas’ uit maximaal 6 tot 7 personen.

Tijdens de training maak je kennis met de krachtige mogelijkheden van imos iX. Leer werken met de Nederlandstalige imos database van iX+, een uitgebreide bibliotheek waarmee je op maat gemaakte meubels en interieurs kunt ontwerpen. Ontdek de ins en outs van de Artikel Designer en andere kastconfigurators en leer de gebruikersinterface kennen, zodat je moeiteloos op maat gemaakte kasten kunt ontwerpen. De cursus is verspreid over 3 dagen om je de mogelijkheid te geven tussendoor te oefenen.

Daarnaast besteden we uitgebreid aandacht aan het gebruik van variabelen, waardoor je interieurontwerpen flexibel aanpasbaar zijn. Met imos iX creëer je eenvoudig maatwerk interieurs die voldoen aan de behoeften van je klanten. Bovendien kunnen getekende objecten met slechts een paar klikken productie-gereed worden gemaakt voor de CNC-machines.

Onze trainingsruimte bevindt zich in het hart van de showroom van De Groot Bewerkingsmachines in Rosmalen, vlakbij Den Bosch in Nederland. Hierdoor kun je niet alleen leren meubels in 3D tekenen, maar ze ook direct inladen op een van de CNC-machines van Biesse. Deze combinatie maakt de imos iX-training extra interessant!

Training imos

imos cursus op locatie

(PRIVE TRAINING IN-HOUSE BIJ UW BEDRIJF)

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid van een inhouse training, waarbij onze ervaren trainers naar jouw locatie komen. Dit stelt jou en je team in staat om in de vertrouwde omgeving van je eigen bedrijf te leren en te oefenen met imos iX. Onze trainers passen de training aan op basis van jouw specifieke behoeften en zorgen ervoor dat je het maximale uit de cursus haalt. Hiervoor werken we op jullie eigen computers en licenties. Het werk ook prettig als er een plek is met een beamer of groot scherm waarop we de oefeningen kunnen presenteren. We hebben een beperkt aantal cursus-laptops tot onze beschikking. Bespreek de mogelijkheden met één van onze consultants.

imos training op locatie

Ongeacht welke trainingsmethode je kiest, wij helpen je graag om je kennis te vergroten. Er is veel behoefte aan gekwalificeerde imos tekenaars en engineers. Dus wil jij het vak leren? Dan zijn wij je graag van dienst!

Van het ontwerpen van unieke meubels en interieurs tot het produceren van CNC-ready tekeningen met slechts een paar klikken, imos iX stelt je in staat om je creativiteit de vrije loop te laten en efficiënt te werken.

Wacht niet langer en investeer in jezelf en je carrière met onze imos iX-trainingen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe je je vaardigheden naar een hoger niveau kunt tillen met behulp van imos iX!