iX+

iX+ (spreek uit als iX plus) is het maandabbonement gemaakt door WoodIntelligence speciaal voor de Nederlandse en Belgische interieurbouwmarkt. Met iX+ kan een bedrijf dat imos iX gebruikt over de volgende toepassingen beschikken.

 • Gebruik van alle beschikbare imos iX import modules + gratis updates.
 • Gebruik van beschikbare imos iX e-learning.
 • Gebruik van Nederlandstalige, speciaal door WoodIntelligence gevulde, en voor de Belgische/Nederlandse markt ontwikkelde, imos iX database.
 • 5% korting op online iX consultancy-tarieven.
iXPlus logo wit

Waarom het iX+ abonnement

WoodIntelligence heeft zich gespecialiseerd in imos iX met goede consultancy voor een betaalbaar tarief. Door jarenlange ervaring met imos weten we precies hoe wij imos het beste kunnen inrichten. Het kan een flinke tijdsinvestering zijn om sommige zaken te ontwikkelen / programmeren voor iX. Dat is de reden dat Wood Intelligence in dit gat is gesprongen.

Wij maken het met iX+ mogelijk om sneller te innoveren tegen een lage maandelijkse investering.

Voor wie is iX+ geschikt?

Nieuwe bedrijven werkend met imos iX

Bent u een volledige nieuwe imos iX klant? Dan zijn onze modules en de database onmisbaar. Met onze kennis van de markt en de jarenlange ervaring hebben wij namelijk een start-database gebouwd die voor veel klanten de ideale basis zal vormen om mee te werken. 

Een nieuwe iX database beginnen

Ervaren imos iX tekenaars weten wat zij zoeken in een goede database. Na jaren een vanaf een schone database opstarten? Of leren hoe je bepaalde zaken kan opzetten? Begin met iX+ en maak een vliegende start in uw nieuwe database.

Uw imos iX aanvullen met slimme modules

Vindt uw bedrijf het lastig om bij te blijven met de nieuwe ontwikkelingen? Dan is iX+ bijzonder geschikt voor jullie. Importeer met iX+ onbeperkt modules om losse onderdelen snel toe te voegen in een bestaande database.

iX+ voorwaarden

iX+ is van grote waarde voor elk bedrijf dat met imos iX werkt. Nieuwe en bestaande tekenaars kunnen gebruik maken van e-learning om continue te blijven leren. Aan de andere kant helpen de slimme modules en de database uw bedrijf verder vooruit!

 1. Het iX+ abonnement is alleen af te sluiten met een minimale periode van 12 maanden.
 2. iX+ is een bedrijfsabonnement. Dat betekent dat de producten voor iedereen binnen dezelfde bedrijfsvorm te gebruiken zijn.
 3. Het iX+ abonnement is af te sluiten voor iedere klant die met imos iX werkt. Met of zonder onderhoudscontract.
 4. De modules zijn ontwikkeld voor imos iX 2019 en hoger.
 5. Het iX+ abonnement is exclusief verkrijgbaar bij WoodIntelligence.
 6. Consultancy is geen onderdeel van het maandabonnement. Uiteraard zijn aanpassingen of installatie mogelijk na het afnemen van online consultancy.
 7. Na stopzetten van het maandabonnement mag u geen gebruik meer maken van de modules en E-learning.
 8. Ondanks dat alle modules met zorg zijn samengesteld en nagekeken kan er altijd een fout in de modules zijn geslopen. Wood Intelligence sluit elke aansprakelijkheid uit. Controleer altijd voor productie het gewenste eindresultaat. 
 9. Maak altijd back-ups van uw database voordat de data wordt geimporteerd. 

Prijs iX+ abbonement

Maandabonnement
99,00 Maandelijks
 • imos iX imports voor uw database
 • E-learning om imos iX aan te leren
 • Nederlandstalige, imos iX start database
 • 5% korting op online consultancy
Populair

iX+ inhoud

De volgende producten zijn inclusief in het iX+ abonnement. Ook een goed idee om te gebruiken met imos iX? Behoefte aan bepaald verbinderbeslag? Stuur je idee in via de ideenbus en wie weet is dit de volgende ontwikkeling. Benieuwd naar onze planning? Hier lees je de de zaken die we binnenkort aan iX+ zullen toevoegen! 

Abonneer op iX+

Overtuigd wat iX+ voor uw bedrijf kan doen? Laat een berichtje achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jullie op.