WoodIntelligence

Over ons

Welkom bij WoodIntelligence

OVER DE EIGENAAR

Prettig kennis te maken. Ik ben Alexander van der Linden, eigenaar van WoodIntelligence. In 2007 heb ik mijn studie afgerond aan het Hout- en Meubileringscollege te Rotterdam. Al snel belandde ik in de wereld van “kasten op maat”.  Als engineer werkend met de 3D CAD/CAM softwareoplossingen imos 3D heb ik de ontwikkeling gedaan van diverse kastconcepten. Later volgde een online kastconfigurator.  Omdat ik niet lang daarna een baan kreeg bij een interieurbouwbedrijf leerde ik in korte tijd de fijne kneepjes van de interieurbouw kennen. 

Meer dan 15 jaar expertise in het automatiseren van plaatmateriaal producties.

Jarenlange ervaring als software consultant

Gewoon oplossen. Wij zetten graag dat stapje extra om u verder te brengen.

ERVARING ALS IMOS CONSULTANT

In 2014 maakte ik de overstap naar ECI-Proteus Systems. Dit softwarebedrijf is bekend van Proteus ERP voor interieurbouw. Ook verkochten zij de producten AlphaCAM en imos iX.

Al deze software is speciaal ontwikkeldt voor interieur, meubel- en plaat verwerkende bedrijven. Voor een periode van 5,5 jaar was ik hier werkzaam als software-consultant en kreeg ik de kans om een unieke kijk in de keuken te nemen bij veel producerende bedrijven in de plaatverwerking. 

Genoemde ervaring én kennis breng ik graag mee om jouw bedrijf ook ná de implementatie daadwerkelijk verder te helpen.

Een klein bedrijf waar innovatie voorop staat!

INNOVATIE

WoodIntelligence is een klein bedrijf waarbij innovatie voorop staat. Dit is te zien in aan de volgende zaken die jouw bedrijf direct verder helpen.

  • Database imports door mij volledig geprogrammeerd. In te lezen in jouw database.
  • Youtube trainingsvideo’s om jezelf te trainen.
  • Bedrijfstrainingen op maat.
  • Database Analyse en advies.
  • Verkoop van F5 ordermanager. 

Daarnaast help ik jou als gebruiker met consultancy, support en ondersteuning. Volg WoodIntelligence op Linked-In om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen!

Deze website maakt gebruik van cookies.