WoodIntelligence

Renderen als een professional met imos iX

Met de veelzijdige imos iX interio-softwareproducten biedt WoodIntelligence oplossingen voor diverse sectoren in de plaat en houtverwerking, waaronder keukens, meubels op maat, interieurs, retail en horeca. Het modulaire imos iX tekensysteem ondersteunt het volledige proces, van ontwerp tot productie. Aangevuld met onze F5 ordermanager sturen wij uw plaatmateriaal productie naadloos aan!

Ontdek hoe WoodIntelligence uw productieproces kan optimaliseren en neem contact met ons op voor meer informatie.

iX+ vissengraat eik donker

OVERTUIGEND PRESENTEREN

Om klanten overtuigende presentaties te bieden, is het creëren van realistische renders essentieel. Met het krachtige imos iX CAD CAM systeem kunt u niet alleen uw maatwerk moeiteloos op maat uittekenen maar ook renderen. Dit kan met de ingebouwde render engine van AutoCAD of via externe rendertools. De keuze is aan de tekenaar!

Hongaarse punt en visgraat vloer

Nog altijd zijn de visgraatvloeren een veel gebruikte vloer toepassing. Door vloerdelen niet in één rechte lijn maar juist onder een hoek te plaatsen ontstaat een speels uiterlijk. 

Natuurlijk wilt u als imos tekenaar deze ook goed naar uw klanten kunnen visualiseren. N.a.v. de vraag van klanten heeft Wood Intelligence een set renderafbeeldingen ontwikkelt voor gebruik met de imos iX software. Deze afbeeldingen zijn te gebruiken door iedere imos iX+ klant en na te bouwen voor iedereen die dit zelf wil maken. 

Met het iX+ abonnement wordt het maken van hoogwaardige renders voor het imos iX CAD CAM systeem eenvoudiger dan ooit. Als abonnee kunt u namelijk direct de vissengraat structuur als download gebruiken, die alle benodigde bestanden en tools bevat voor het creëren van prachtige renders van de visgraat vloeren.

Na het inloggen op de klantenportaal wordt in een informatieve video tap voor stap uitgelegd hoe u de iX+ download kunt installeren en hoe deze is gemaakt. Het iX+ portaal, exclusief voor abonnees, biedt daarnaast extra mogelijkheden om uw eigen vloerontwerpen te maken, naast de standaard eiken licht en eiken donker kleuren.

 

Eik licht Hongaarse punt iX+
Eik donker Hongaarse punt iX+
Eik licht vissengraat iX+
Eik donker vissengraat iX+

Ontdek de voordelen van iX+

Naast de visgraat vloer renderprincipes biedt het iX+ abonnement nog meer voordelen. Als abonnee profiteert u van exclusieve downloads voor uw imos iX database. Denk hierbij aan verbinderbeslag, materialen en kastconcepten. Wij maken zelfs een hoogwaardige Nederlandstalige imos iX database. Maar ook e-laerning voor uw tekenaars. 

iX+

Profiteer van de voordelen van het iX+ abonnement:

  1. Toegang tot alle beschikbare imos iX import modules: Volledige toegang tot alle beschikbare import modules voor imos iX, waardoor u moeiteloos kunt samenwerken met andere software en bestanden kunt importeren in het imos iX CAD CAM systeem. Gratis updates zorgen ervoor dat u altijd over de nieuwste functionaliteiten en verbeteringen beschikt.

  2. Toegang tot imos iX e-learning: Toegang tot de Nederlandstalige imos iX e-learning, waarmee u en uw medewerkers efficiënt gebruik kunnen maken van imos iX. Leer snel de mogelijkheden van het systeem kennen en ontwikkel uw vaardigheden verder met Nederlandstalig lesmateriaal en instructievideo’s.

  3. Nederlandstalige imos iX database: Een speciale Nederlandstalige imos iX database, specifiek gericht op de behoeften van de interieurbouw in België en Nederland. Werk snel en efficiënt met Nederlandstalige materialen, constructies en producten.

  4. 5% korting op online iX consultancy-tarieven: Profiteer als abonnee van een exclusieve korting van 5% op online iX consultancy-tarieven. Ontvang deskundig advies en ondersteuning bij specifieke vraagstukken, uitdagingen of optimalisaties binnen het imos iX systeem. Het team van WoodIntelligence staat klaar om u te helpen bij het behalen van maximale efficiëntie en resultaten.

Ontdek de toegevoegde waarde van het iX+ abonnement

Met het iX+ abonnement haalt u het maximale uit het imos iX CAD CAM systeem. Profiteer van de diverse voordelen, zoals volledige toegang tot import modules, e-learning, een Nederlandstalige database en korting op consultancy-tarieven. Verhoog de efficiëntie van uw workflow, vergroot uw kennis en ontvang gerichte ondersteuning. Maak gebruik van deze waardevolle bronnen en til uw interieurbouwprojecten naar een hoger niveau met imos iX en het iX+ abonnement.

Over Wood Intelligence

Wood Intelligence is dé onafhankelijke expert op het gebied van imos in Nederland en België. Ons team bestaat uit twee ervaren imos experts die advies, support, training en consultancy bieden aan interieurbouwbedrijven die imos iX gebruiken. Daarnaast bieden we ook nieuwe mogelijkheden met ons F5 programma, waarmee u uw productieproces kunt optimaliseren, track&trace kunt implementeren, online verkoop kunt realiseren en zelfs een volwaardig MES (Manufacturing Execution System) kunt integreren.

Ontdek hoe Wood Intelligence uw interieurbouwbedrijf kan ondersteunen met geavanceerde softwareoplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend adviesgesprek via www.woodintelligence.com

Deel dit bericht:

Facebook
LinkedIn

Andere nieuwsberichten